Hét autobedrijf voor Barneveld en omstreken

Zoekt u een autobedrijf in de regio Wekerom voor het onderhoud en reparatie van uw auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar auto-onderhoud in Wekerom. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

Het autobedrijf in Barneveld met kwaliteit en scherpe tarieven

Bij Carteam Autobedrijf van den Berg, het autobedrijf voor Barneveld, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Autobedrijf van den Berg daarmee hét autobedrijf in Wekerom en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare automerken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

Daarom naar Carteam Autobedrijf van den Berg, hét autobedrijf voor Barneveld

  • Betaalbare tarieven

  • Jarenlange ervaring

  • Vervangend vervoer

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Alle merken en modellen

  • Goed opgeleide technici

Bel voor een werkplaatsafspraak:

06-12173626

Maak afspraak online

Meer over het onderhoud van uw auto? Bel 06-12173626.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij autobedrijf Carteam Autobedrijf van den Berg in Barneveld betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf Carteam Autobedrijf van den Berg in Barneveld houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een leenfiets of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig? Dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van onze service

Door een uitstekende storingsdiagnose en een juiste aanpak wordt er veel tijd en geld bespaard. Een wel zo prettig idee.