Vacature: Service adviseur

Spilfunctie tussen de klant en werkplaats

Werkzaamheden

Jij als service adviseur hebt een belangrijke spilfunctie tussen de klant en werkplaats. Je werkt in deze rol nauw samen met de eigenaren, collega’s van de werkplaats en de administratie.
Het is belangrijk dat jij begrijpt wat de klant van ons verwacht en instaat bent om deze verwachting waar te maken. Je takenpakket is breed; van het regelen van een onderhoudsbeurt voor een bedrijfswagen, de administratieve verwerking ervan, het plannen tot het adviseren van je klant. In deze functie ben je een ondernemer binnen de onderneming.

Wil jij graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rik Pater. Je kunt Rik bellen of appen op 06-11188204.

Over Autobedrijf van den Berg

We zijn een modern universeel autobedrijf met een locatie in Wekerom en Barneveld. Het leveren van kwaliteit is onze prioriteit. In de professionele werkplaats kunnen klanten terecht voor APK, onderhoud, reparatie maar ook voor Styling en accessoires. In de showroom staan verschillende merken gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Ook zijn we actief in de in- en verkoop van aanhangwagens. Onze vaste klanten zijn voornamelijk gevestigd in de regio. Voor veel bedrijven beheren we het complete wagenpark. Daarnaast verkopen we veel personen- en bedrijfsauto’s via het internet.

Wat vragen we van jou?

Om goed te kunnen functioneren in deze rol is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, een mensen-mens bent en doorzettingsvermogen hebt. Ook is het van belang dat je past binnen de Veluwse cultuur. Veel van onze klanten hebben met hard werken en lef tonen hun bedrijf opgebouwd, het is dan ook fijn als je dezelfde taal spreekt.

  • Affiniteit met auto (techniek)

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Zelfstandig, doorzetter, sociaal en nauwkeurig

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf. Afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid, onder andere met een 2e locatie in Barneveld. Binnen ons bedrijf bieden we je een uitdagende, zelfstandige fulltime functie en bieden we je graag een passend salaris aan. We staan open voor starters en zij-instromers. Voor ons is de persoonlijke klik en vertrouwen belangrijk, als die er is dan investeren we graag in je.

Contact

Word jij enthousiast over deze vacature en wil je graag kennismaken? Bel Rik Pater op 06-11188204. Je kunt Rik ook mailen sollicitatie@autobedrijfvandenberg.nl. Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf. De koffie staat klaar.