Vacature: Autoverkoper / Mensen-mens / Resultaatgericht

Kom werken bij ons succesvolle en groeiende autobedrijf!

Werkzaamheden

Ben jij op zoek naar een baan als autoverkoper met verantwoordelijkheidzelfstandigheid en ontwikkelmogelijkheden? Heb je affiniteit met auto’s? vind je het leuk om mensen te adviseren bij de aankoop van een nieuwe auto? Dan ben je bij autobedrijf van den Berg op de juiste plaats!

Afgelopen jaren is onze klantenkring stevig gegroeid. Om al deze klanten te blijven bedienen met passend advies is er een vacature vrijgekomen voor een autoverkoper. We zoeken een autoverkoper die resultaatgericht is, graag met mensen werkt en verder wil bouwen aan het succes van autobedrijf van de den Berg.
De werkzaamheden zijn divers. Op het ene moment help je een gezin bij de aanschaf van een nieuwe auto vanwege een gezinsuitbreiding en het andere moment adviseer je de plaatselijke ondernemer bij de aankoop van een dikke bus. Om vervolgens de administratieve verwerking van de order te regelen. Verder vervul je enkele backoffice taken, zoals het maken van een planning voor de werkplaats.
De eigenaar is momenteel verantwoordelijk voor de verkoop. Je gaat naast de baas een zelfstandige rol vervullen die ondernemerschap en verantwoordelijk vergt, maar tegelijkertijd ook veel vrijheid biedt.

Kom bij ons kennismaken. Bel of app Jan op 0342-220000 of 06-10650001.

Wat vragen we van jou?

Voor de functie van autoverkoper zoeken we iemand met ervaring in de autobranche, maar het mag ook een starter zijn (junior autoverkoper). Het is voornamelijk van belang dat je gemotiveerd bent en bereidt bent om hard te werken. Dit past bij de Veluwse cultuur die in het bedrijf heerst dus het is fijn als je deze taal spreekt.

• Affiniteit met auto’s;
• Aantoonbare verkoopvaardigheden;
• Zelfstandig, doorzetter, mensgericht en resultaatgericht.

Over Autobedrijf van den Berg

We zijn een modern universeel autobedrijf met een locatie in Wekerom en Barneveld. Het leveren van kwaliteit is onze prioriteit. In de professionele werkplaats kunnen klanten terecht voor APK, onderhoud, reparatie maar ook voor styling en accessoires. In de showroom staan verschillende merken gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Ook zijn we actief in de in- en verkoop van aanhangwagens. Onze vaste klanten zijn voornamelijk gevestigd in de regio. Voor veel bedrijven beheren we het complete wagenpark. Daarnaast verkopen we veel personen- en bedrijfsauto’s via het internet. We zijn niet automerk gebonden en werken met verschillende bekende merken zoals Volkswagen, BMW, Mercedes, Volvo en Audi.

Wat bieden wij?

Wij hanteren geen CAO waardoor er naar presteren betaald word en er volop doorgroeimogelijkheden zijn.

  • Onkostenvergoeding
  • Werken in een succesvol bedrijf
  • Afwisselende werkzaamheden

Contact

Heb jij interesse in de vacature autoverkoper bij autobedrijf van den Berg in Wekerom? Bel of app Jan van de Haar op 0342-220000/06-10650001 of stuur Jan een mail op sollicitatie@autobedrijfvandenberg.nl.