Vacature: Automonteur / Autotechnicus / Technisch Specialist

Kom werken bij ons succesvolle en groeiende autobedrijf!

Werkzaamheden

Ben jij een autoliefhebber? Ben jij een echte sleutelaar? Zoek jij een uitdaging waarin je zowel bezig bent met het keuren van een nieuwe Audi als met het opknappen van een oude Porsche 911? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als automonteur ga jij aan de slag in ons succesvolle en groeiende autobedrijf. Onze klantenkring is divers. Van een plaatselijke particuliere klant die om de zoveel jaar een nieuwe auto komt kopen tot een aannemersbedrijf die al zijn bedrijfsbussen bij ons in het onderhoud heeft.
Ook landelijk kopen en verkopen we veel auto’s via internet. Deze auto’s moeten voornamelijk verkoop klaar gemaakt worden.
Als automonteur zijn je werkzaamheden divers. Van het oplossen van storingen, onderhoud, keuren, verkoop klaarmaken en reparaties.
Mocht het nodig zijn dan help jij je minder ervaren collega met een moeilijke klus. Dit alles gebeurt met professioneel gereedschap in een goed geregelde werkplaats wat ervoor zorgt dat je optimaal te werk kunt gaan.

Wil jij graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan van den Berg. Je kunt Jan bellen op 06 11 291 530. (Ook als je een leerling automonteur of 1e automonteur bent komen wij graag met je in contact.)

Wat vragen we van jou?

Om aan de slag te gaan als automonteur bij Autobedrijf van den Berg is enige ervaring nodig. Naast dat jij technisch goed onderlegd bent is het ook belangrijk dat je past binnen onze bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken en dat je goed bent voor de klant.

Over Autobedrijf van den Berg

We zijn een modern universeel autobedrijf met een locatie in Wekerom en Barneveld. Het leveren van kwaliteit is onze prioriteit. In de professionele werkplaats kunnen klanten terecht voor APK, onderhoud, reparatie maar ook voor styling en accessoires. In de showroom staan verschillende merken gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Ook zijn we actief in de in- en verkoop van aanhangwagens. Onze vaste klanten zijn voornamelijk gevestigd in de regio. Voor veel bedrijven beheren we het complete wagenpark. Daarnaast verkopen we veel personen- en bedrijfsauto’s via het internet. We zijn niet automerk gebonden en werken met verschillende bekende merken zoals Volkswagen, BMW, Mercedes, Volvo en Audi.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf. Afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid, onder andere met een 2e locatie in Barneveld. Binnen ons bedrijf bieden we je een uitdagende, zelfstandige fulltime functie en bieden we je graag een passend salaris aan. We staan open voor starters en zij-instromers. Voor ons is de persoonlijke klik en vertrouwen belangrijk, als die er is dan investeren we graag in je. Loon is bij ons geen issue omdat we niet gebonden zijn een loongebouw. We belonen naar prestatie en kunnen.

Contact

Word jij enthousiast over deze vacature en wil je graag kennismaken? Bel Jan van den Berg op 06 11 291 530. Je kunt Jan ook mailen: info@autobedrijfvandenberg.nl. Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf. De koffie staat klaar.

Deel deze vacature!