Vacature: 1e Automonteur

Ga jij aan de slag als automonteur bij een groeiend autobedrijf?

Werkzaamheden

Heb jij een passie voor auto’s? Heb jij affiniteit met techniek? En wil jij jezelf graag ontwikkelen tot 1e automonteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als automonteur ga jij bij ons aan de slag in een groeiend autobedrijf. De werkzaamheden zijn divers. Zo leer jij van de eerste monteur hoe je storingen zoekt en deze vervolgens ook oplost. Je krijgt een breed takenpakket, vanaf het verwisselen van een band tot het oplossen van de meest complexe klussen. Ook leer jij hoe je kunt zien wanneer een onderdeel aan vervanging. Dit alles gebeurt met professioneel gereedschap, wat ervoor zorgt dat je optimaal opgeleid kunt worden tot 1e automonteur.

Wat vragen we van jou?

Om opgeleid te worden tot 1e automonteur is het belangrijk dat jij een sleutelaar bent en geniet van verschillende en nieuwe technieken. Ook word er van je verwacht dat je openstaat om cursussen en opleidingen te volgen. Het volgende vragen wij nog meer van jou:

  • Klantgericht te werk gaan

  • Je bent communicatief vaardig

  • Opleiding autotechniek

  • Veluwse werkmentaliteit

Wat bieden wij?

Bij Autobedrijf van den Berg bieden wij jou een aantal mooie voorwaarden. Naast het werken aan afwisselende projecten en in een professionele werkplaats, hebben wij jou het volgende ook nog te bieden:

  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen

  • Gereedschap dik op de rit

  • Salaris conform CAO

  • Goede begeleiding van de ervaren collega’s

Contact

Word jij enthousiast over deze vacature en wil je graag kennismaken? Bel Rik Pater op 06-11188204. Je kunt Rik ook mailen: sollicitatie@autobedrijfvandenberg.nl. Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf. De koffie staat klaar.

Over Autobedrijf van den Berg

We zijn een modern universeel autobedrijf met een locatie in Wekerom en Barneveld. Het leveren van kwaliteit is onze prioriteit. In de professionele werkplaats kunnen klanten terecht voor APK, onderhoud, reparatie maar ook voor styling en accessoires. In de showroom staan verschillende merken gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Ook zijn we actief in de in- en verkoop van aanhangwagens. Onze vaste klanten zijn voornamelijk gevestigd in de regio. Voor veel bedrijven beheren we het complete wagenpark. Daarnaast verkopen we veel personen- en bedrijfsauto’s via het internet.