Vacature: 1e Automonteur

Ga jij aan de slag als 1e automonteur bij een groeiend autobedrijf?

Werkzaamheden

Heb jij een passie voor auto’s? Ben jij een echte sleutelaar? Ben jij degene die ervoor zorgt dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als 1e automonteur ga jij aan de slag in een jong en groeiend bedrijf. De werkzaamheden zijn divers, jij zoekt de storingen en lost deze vervolgens ook op. Daarnaast is het periodiek onderhoud ook erg belangrijk. Jij bent er toe instaat om klanten correct te woord te staan en in te schatten hoe lang een reparatie kan duren. Ook ga jij graag de uitdaging aan om complexe storingen op te lossen, mocht het nodig zijn help jij je minder ervaren collega met een moeilijke klus. Dit alles gebeurt met professioneel gereedschap, wat ervoor zorgt dat je optimaal te werk kunt gaan. Je takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Periodiek onderhoud uitvoeren aan zowel personenauto’s, bedrijfsauto’s als aanhangers

  • Advies geven aan klanten en korte offertes opmaken

  • Repareren en vervangen van defecte onderdelen

  • Het beheren van de voorraad en dit tijdig bijbestellen

Wil jij graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Rik Pater. Je kunt Rik bellen of appen op 06-11188204. Ook als je een leerling monteur bent komen wij graag met jou in contact.

Wat vragen we van jou?

Om aan de slag te gaan als 1e automonteur bij Autobedrijf van den Berg is enige ervaring nodig. Naast dat jij technisch goed onderlegd bent help je ook graag een collega die met een moeilijk project bezig is. Het is ook van belang dat jij communicatief vaardig bent zodat jij goed de klanten te woord kan staan. Het volgende vragen wij nog meer van jou:

  • Je hebt een afgeronde opleiding 1e autotechnicus (of je volgt deze)

  • Je bent communicatief vaardig

  • Jij gaat klantgericht te werk

  • APK-diploma is een pré

  • Jij zet je 100% in voor je werk en organisatie

Over Autobedrijf van den Berg

We zijn een modern universeel autobedrijf met een locatie in Wekerom en Barneveld. Het leveren van kwaliteit is onze prioriteit. In de professionele werkplaats kunnen klanten terecht voor APK, onderhoud, reparatie maar ook voor styling en accessoires. In de showroom staan verschillende merken gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Ook zijn we actief in de in- en verkoop van aanhangwagens. Onze vaste klanten zijn voornamelijk gevestigd in de regio. Voor veel bedrijven beheren we het complete wagenpark. Daarnaast verkopen we veel personen- en bedrijfsauto’s via het internet.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een groeiend bedrijf. Afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid, onder andere met een 2e locatie in Barneveld. Binnen ons bedrijf bieden we je een uitdagende, zelfstandige fulltime functie en bieden we je graag een passend salaris aan. We staan open voor starters en zij-instromers. Voor ons is de persoonlijke klik en vertrouwen belangrijk, als die er is dan investeren we graag in je.

Contact

Word jij enthousiast over deze vacature en wil je graag kennismaken? Bel Rik Pater op 06-11188204. Je kunt Rik ook mailen: sollicitatie@autobedrijfvandenberg.nl. Graag laten we je kennismaken met ons bedrijf. De koffie staat klaar.