Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd

Ieder autobedrijf mag volgens de Europese wetten onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto, zonder dat hierbij de fabrieksgarantie vervalt. Dit geldt natuurlijk alleen als het autobedrijf volgens fabrieksvoorschriften werkt. De Europese wet bepaalt mede dat autofabrikanten de universele autobedrijven moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s.

Alle Carteam garages zijn voorzien van deze informatie door middel van een computerprogramma. Hiermee voert Carteam onderhoud uit aan uw auto volgens de fabrieksvoorschriften en behoudt u uw fabrieksgarantie op uw auto.

Carteam werkt volgens de voorschriften met kwaliteitsonderdelen

Door middel van de juiste apparatuur en software zijn alle Carteam garages voorzien van de nodige informatie betreffende de gemonteerde onderdelen en technieken van uw auto. Doordat wij aan de hand van de fabrieksvoorschriften onderhoud uitvoeren, wordt de fabrieksgarantie van uw auto behouden. Hierdoor bent u dus niet verplicht om naar de dealer te gaan, maar kunt u zelf bepalen bij welke garage u uw auto graag in onderhoud heeft.

Bent u in het bezit van een auto met fabrieksgarantie? Komt u gerust langs bij Carteam Autobedrijf van den Berg, want uw fabrieksgarantie blijft behouden!

Behoud uw fabrieksgarantie bij Carteam Autobedrijf van den Berg

Waar u uw auto ook heeft gekocht, bij Carteam Autobedrijf van den Berg behoudt u uw fabrieksgarantie bij onderhoud en reparatie. Deze garantie bieden wij omdat:

  • Wij volgens de Europese wetten werken

  • Wij de voorschriften van de fabrikanten volgen

  • Wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

Vraag over fabrieksgarantie?

Stel uw vraag online

Stel vraag online

Video over fabrieksgarantie